Over Civilence

Civilence is een notariskantoor gespecialiseerd in ondernemingsrecht. 

De notarissen van Civilence zijn in hun praktijk werkzaam op vrijwel alle gebieden van het ondernemingsrecht.

Civilence heeft ruime ervaring en expertise in het opzetten, vormgeven, onderhouden en wijzigen van complexe ondernemingsstructuren. Hierbij wordt rekening gehouden met de belangen van de verschillende direct betrokkenen zoals aandeelhouders, management en werknemers.

In veel gevallen zullen ook financiĆ«le overwegingen, concernstrategie, internationale aspecten en specifieke doelstellingen een rol spelen. Aangezien fiscale aspecten eveneens van groot belang kunnen zijn, wordt vaak nauw samengewerkt met fiscalisten.

Civilence heeft ruime expertise en ervaring in het begeleiden van fusies, overnames en investeringen,  en de financiering in verband daarmee, al dan niet in samenwerking met advocaten. Wij zijn gewend in dat soort zaken op te treden als partijadviseur.

Tot onze cliĆ«nten behoren zowel startups als gevestigde bedrijven, waaronder private equity partijen, joint-ventures en multinationals.  

Civilence adviseert en begeleidt verschillende families en family offices bij het opzetten en onderhouden van hun vennootschappelijke structuur.

Civilence heeft gekozen voor specialisatie op het gebied van ondernemingsrecht.

Doordat de werkzaamheden worden verricht door teams bestaande uit ervaren ondernemingsrechtjuristen (notarissen en kandidaat-notarissen) die actief en persoonlijk betrokken zijn, kan topkwaliteit worden gewaarborgd. Studie, passie en plezier spelen hierbij een belangrijke rol.

Indien u meer wilt weten over Civilence kunt u contact opnemen met een van de vier notarissen.